-

Luisito dëshiron për të ngrënë dhe të studiuar

E enjte, 28 de May de 2009

Juaj Donacionet libër, dhe kompjuteri janë themelore për zhvillimin kulturor të popujve.

se_mi_mecenas

Los FËMIJËT ME boshllëqet (Down Syndrome de, autizm, verbëri, i paralizuar, ...) DHE varfëri të skajshme janë anashkaluar nga Amerika Latine dhe Afrika.

Me vlerën e 10€ në muaj, përveç të hahet çdo ditë,Luisito shkojnë në shkollë, kanë libra, mjete shkollore dhe përkrahja e nevojshme. Me dhurimin tuaj ju mund të integrohen në shoqëri dhe të jetë një fëmijë i lumtur.

Mijëra fëmijë me një të ardhme të pasigurtë. Tyre fizik ose mendor, shoqëruar me varfëri të skajshme jetojnë, bëjnë të pamundur integrimin social. Familjet mezi mund të ushqejnë ato, aq më pak japin trajnime dhe mbështetje. Fundi i tij është kequshqyerja gjasa,rrugë dhe për të lypur.

Ndihma e drejtpërdrejtë, Programet e përfshirjes të lidhura me, Objektivat e përcaktuara nga ana e integrimit të plotë social të këtyre fëmijëve.

Ajo zhvillon njëkohësisht, tre puna:

A.- Ndihma e drejtpërdrejtë, me patronazhin
B.- Përfshirja Sociale, nëpërmjet bibliotekave dhe qendrave kulturore
C.- Trajnimi dhe Punë, projekte produktive

2c2aa-fotografia-para-portada

Nevojë për ndihmën tuaj !:

1º.- Mbrojtës të një fëmije të ndryshme, 10 € në muaj

2º.- Kostoja e veçantë mesazh (1,20 €), Programet për fëmijët dhe

Në të dyja rastet bëhet pjesë e Altamiros dhe për të marrë përfitime të mëdha: vlerësimin e rrjetit social dhe Programi i ndërsjellë tonë Aid

altamiros@altamiros.org

+34 654137174

Ju gjithashtu mund të dhurojë instrumente muzikore (violins, flauta, violas, etj), pasi kompania ka bërë kohët e fundit violins violinesdelalma vjetër.


4 Përgjigjet ndaj '

Regjistrohu për komentet RSS ose TrackBack për të '.

 1. Xavier thotë,

  el       , 2009 në 12:23

  Bashkëpunimet.

 2. Dice admin,

  el       , 2009 në 12:26

  në rregull

 3. Dice admin,

  el       , 2009 në 12:27

  ok2

 4. Ljubenka thotë,

  el       , 2009 në 21:33

  Të nderuar Zotërinj: urime në faqen, pasqyron të gjitha aktivitetet me vende të ndryshme, nëpërmjet institucioneve dhe përfaqësues të Altamiros. Ne anije të Altamiros blog bibliotekare, që punon në Villa El Salvador. Falë mbështetjes së qytetit të Alcobendas dhe Altamiros me bibliografik, kompjutera, lodra, shkollore dhe materialet mësimore, Fëmijët dhe rinia e Pachacamac, Villa El Salvador, kanë një bibliotekë të mirë-pajisur. Këta të rinj janë në encuntran rrezikut ndaj problemit të drogës. Përsëri Faleminderit për mbështetjen tuaj.
  Ljubenka Obrenovich – Bibliotekar dhe Altamiros përfaqësues në Peru.

Lini një përgjigje