За нас

carga-contenedorНајдобар начин да им помогне на најсиромашните земји е да ги учат да се грижам за себе.

Altamiros е непрофитна асоцијација, секуларна и аполитичен. Таа е основана во 2004.

Таа е на листата на Национален регистар на здруженија на Министерството за внатрешни работи, Група 1, Дел 1. Националниот Број 172.213 (види сертификат).

Регистрирани во Registo НВО развој, Ministero зависни за надворешни работи и соработка и во прилог на шпанската Агенција за меѓународна соработка за развој (AECID) (види сертификат).

Регистрирани во општинските НВО во Сан Себастијан де лос Рејес (Мадрид), со бројот 43 (види сертификат).

Регистрирани во општинските здруженија,Фондации и институции Аналогно Град Alcobendas (Мадрид), со бројот 507/172.213/37-ONG (види сертификат).

Запишани во SUNARP (види сертификат) и други.

Па во Altamiros обезбеди пристап до обука жителите на најсиромашните области на Латинска Америка и Африка.