Dhuroj

haz_un_donativo600Kontakto ong Altamiros për të bërë tuaj kontribut. Ju dhuroj Shuma e dëshiruar.

Ju gjithashtu mund të mbulojnë koston e pajisjeve të nevojshme për zonat më të varfra të Amerikës:

Disa shembuj:

Lodrat në 20 fëmijë (28€), i parë bibliotekë shkollë(96€), për investime sipërmarrëse të vogël të sigurojë punësim për familjet e 2 (1.100€).

DONACIONET KUSHTET E PËRGJITHSHME:

A.- Patronazh:

Si funksionon Altamiros?. Gjej njerëz që mund të ndihmojnë me kontributet mujore në shumën 10 Euro. Ky person është caktuar një fëmijë / Për konkrete (me aftësi të kufizuara gjithmonë dhe jashtëzakonisht të varfër), me të dhënat tuaja personale, familje, aftësi të kufizuara, etj. (shikoni modelin)

Të ardhurat Done, Të gjitha paratë është dërguar në qytetin e destinacionit dhe një zyrtar lokal është përgjegjës për: paguajnë për regjistrimin e veçantë, dorëzojë ushqimin, blej rroba, etj. Nëna e fëmijës / ay a social lartë të vërtetojë se donacionet janë dorëzuar.

Çdo dy ose tre muaj nga donatorët merr një raport të plotë të përparimit të fëmijës / a, me fatura për shpenzimet e bëra, dëshmi e pranimit nga ana e nënës dhe të raportojë punonjës social e

Donacionet janë pasqyruar në librin e përgjithshëm në mënyrë që Thesari mund të aplikojnë për dëmshpërblim për dhurata për (në rastin e Spanjës në mes të 25% dhe 35%)

Cilat janë përfitimet e donatorëve?:

Modelet e punës:

Teknik:

Zonë: Fizikë Speciale-Intelektuale me Aftësi të Kufizuara Basic Education Center shumë qëllime

Huancayo – Peru

Shkolla teknike për foletë e varfra

Destinacion: Altamiros Shoqata

Rast 51

1Prezantimi i ra fletë

Të dhëna :

I përgjithshëm

Të dhënat personale:

- Emri dhe Mbiemri: …………………………

-Moshë: 6vjeç

-Vendi dhe data e lindjes: Huancayo 12 Shkurt 2004

-Lloji i Aftësisë së Kufizuar: Intelektuale. Severa

-Shtëpi: ………………………………………..- Tambo

Aspekti Social:

Përbërja dhe dinamika familjare:

Emri dhe Mbiemri Lidhje familiare Moshë C. Civil Udhëzim. Profesion.
1 Poma Cristóbal Raul Atë 36 Bashkangjitur Dytësor Shëtitës
2 Nenshkrimi Mery Luz Pozo Nënë 35 Bashkangjitur Primar Lavanderi
3 Johan kompani Poma Motër 12 - Primar Student
4 Poma Firma Raúl Vëlla 3 - - -

Komente: Vajza vazhdimisht convulsing, duke bërë kështu krejtësisht të humbur oreksin

TË TJERA:

Marrëdhënia prind: Ishte e diskutueshme dhe uncomprehending

Problemet familjare të përbashkët: Ekonomik

Përfshirja e familjes në edukative: Pazakonshme.

Fe: Katolik

Aspektin ekonomik:

Aktiviteti ekonomik i prindërve:

*Atë: Shitës perimesh

*Nënë: Shtëpia juaj, lavanderi, Puna në terren

Të ardhura:

Atë: 150 thembra

Nënë: 30 thembra

Strehimi Tema & Dukje:

Vend: Urbano Marginal

Lloji i pronës: Qira.

Lloji i materialit: Fshatar

Numri i dhomave: Dy.

Shërbimet themelore: Ujë i pijshëm, drita elektrike

Përmbledhje e situatës:

Vajza vjen nga një familje jofunksionale dhe i mbyllur, në të cilën çështjet ekonomike janë më të shpeshta, kështu që prindërit vazhdimisht grindem , Nëna është një viktimë e dhunës në familje.

Historia e vajzës:

Shfaqje: shëndetësor

Historia personale e studentit

-Psikomotorike: -Prapa

-Nuk ka bisedime , BEEPS

-Sëmundjet e mëparshme: -Konfiskimet

-Deficiti auditory.

-Mikrocefalia

Diagnozë:

Frenim të rënda mendore

Quadriparesis dobët

Vonesa Global zhvillimor

Kequshqyerja kronike

Stunting

Diagnoza Permbledhja:

Fëmijë me aftësi të kufizuara të rënda nuk është komunikimi, dhe bashkëvepron me mjedisin, vlerësime specifike e nevojshme për asgjësimin e dëmtimit të trurit dhe shurdhim, Funksioni motor mund të përmirësohet me rehabilitimin fizik.

Model, nisje, Raporti bimonthly:

Altamiros Shoqata

Për vëmendjen e: Ms: …………

Spanjë

Krishtlindje, Dhjetor për muajin e bashkimit, e solidaritetit, me gëzim dhe mirënjohje, Dhjetori është mundësi e përkryer për të shpëtuar për një moment të stresit, është mundësi e përkryer për të përjetuar momente të këndshme të dashurisë, eksitim dhe shpresa, kështu, Altamiros Shoqata, do të merrni një përshëndetje të gjerë për ju këtë sezon pushime. dhe familja, me shpresën se kjo Silent Night është vetëm fillimi i një viti të lumtur, të begatë dhe plot suksese, me iluzionin se festat janë ëmbëlsia e kaluara, Vlera e dhuratës dhe shpresës për të ardhmen dhe shpresoj se çdo kupa muar me bekimet e pasura dhe të përjetshme, dhe se çdo rrugë mund të çojë në paqe, për të shijuar jetën me gjëra të vogla ajo ka për të ofruar dhe për të dhënë më të mirë të vetes për ata që kanë më pak dhe më shumë kemi nevojë për.

Gëzuar Festat

SHËNIM:

-Nëpërmjet kësaj ju do të merrni një letër nga fëmijën tuaj (një) i cili donte për të përcjellë dashurinë dhe mirënjohjen e tyre.

-Edhe , është informuar se dërgesa për muajt nëntor dhe dhjetor (Akumuluar dhe Global) kontribuar për të ndarë dhe dolli pushimet (darkë natën e mirë e vjetër) së bashku me prindërit dhe fëmijët (përhapur) Program shkollimi për fëmijët e hendikepuar., të cilat është e bashkangjitur me fletët e njëjtë.

Patronazh, REGJISTRIMI

……………………………………………………………………………………………………………………….

B.- MESAZHET ME kosto e shtuar: 1,20 Euro

Si funksionon Altamiros?.Të ardhurat mujore të vendosur nga SMS është menduar për projekte të veçanta ose fëmijët të veçanta. Në marrjen e të ardhurave momentp lëshojë një përgjigje automatike si një certifikim dhe vëren se në 24 orë është inkorporuar në Altamiros rrjet social, ku donacioni është bërë publik. Pasi projekti, për secilin donator është i informuar për këtë, dhe evoluimi i saj; të gjitha përmes Altamiros rrjet social

Donacionet janë pasqyruar në librin e përgjithshëm në mënyrë që Thesari mund të aplikojnë për dëmshpërblim për dhurata për ( në rastin e Spanjës në mes të 25% dhe 35%)

Cilat janë përfitimet e donatorëve?: