Волонтирање

voluntariado1

Вашата помош е важно.

Како вие би сакале соработуваат со најсиромашните?

Прв материјали ¿ (играчки, компјутери,…)?

¿Развивање Altamiros во вашиот роден град?

Административни процедури или комерцијални ¿?

Секое нови проекти?

Кажете ни што ви се допаѓа да се направи. Контакт со Altamiros.