Донира компјутери, книги

dona_libros

Неговиот учител става сите илузија, но тоа е тешко да се научи материјали.

Вашите компјутери застарени,Печатач, книги и играчки се потребни во многу лоша на Боливија, Хондурас, Сенегал, итн. Исто така корисни се музички инструменти: виолини, violas, флејти, итн. (Компанијата Жици на душата само направи значителен донација).

Донира компјутери се користи е еден од најдобрите помагала за развојот на најсиромашните области. Sirven од Pentium 3, на Pentium 4, оперативни.

Книги можете да донирате: децата и младите, врти читање и информативна. Учебници, исто така, не повеќе од 3 години. Сè што е многу внимателно.

Книги кои не можат да добијат: материјал влоши. книги за возрасни, Енциклопедии, атлас, политички и религиозни книги, Шпански книги само издаде, списанија.

Видео: тие се за деца или млади.

Играчки: тие се во многу добра состојба. Ние не можеме да испратиме старата играчки.

Училиштен прибор во добра состојба.

Контакт Нас. Ако донираат многу нешта можеме да ги собереш. Цената на наплата е 50 евра.

Периодично испрати контејнери полни со компјутери, печатари, книги и играчки за снабдување и одговара на најсиромашните училишта.

Се сеќавам дека сите донации, или парична или во натура, носи олеснување од 25 и 35%.