Спонзорство на проекти

acuerdo-empresarial-baja-resolucion-3

Библиотека: 1.200€

А микро: 2.400€

А CENTRO културни: 16.000€

На многу ниски трошоци во посиромашните земји им овозможи на инвестиции спонзор проекти со неверојатно ниски.

Контактирајте со Ong Altamiros за повеќе информации.

Социјалниот маркетинг е една од најактуелните алатки и профитабилен бизнис. И, без сомнение, најголемиот лична сатисфакција.

За скромна инвестиција вашата компанија ќе имаат корист од одличната имиџот на општествено посветена компанија; и олеснување на инвестициите до 35%