Активирајте го сколовранец

А млеко peligüey давајќи им можност на целото семејство; облека, книги, материјал за монтажа на микро…

Тоа само зависи од вас. Изберете од листата подолу,, контактирајте со активно Ong и сколовранец Altamiros.
peliguey3ОН peligüey: 19€
Млеко секој ден да се исклучително сиромашно семејство.

reparto_juguetes_uspantan2

Играчки 20 деца: 28€
20 Нови и користени играчки.

 

 
ninos-de-la-tanaНови алишта за 15 деца: 45 €
Чевли, чорапи, панталони и кошула.

 

ninas-en-biblioteca1

А училишна библиотека: 96€
300 нови и користени книги.

 

microempresaА мал бизнис самовработување:
За 2 лица: 1.100 €

Да се 5 луѓе: 2.400 €

 

Ong Altamiros секогаш испорача документација за поддршка на испорака на материјалите товар со вашата донација. Секогаш знаете каде се вашите донација достигнува.