Се кандидира свој НВО

Можете да направите многу за другите, ако сакате светот да се промени, инсталира делегација на Altamiros и во вашиот град.

Вие само треба да се посвети малку од вашето време.

Altamiros ќе ги носи неговото име, поддршка, обука, контакти, …

Контакт не за повеќе информации. Соберат свој ong, е заедничка акција.

Делегацијата на Altamiros во вашиот град и / или земјата дејствува како родител и сите приходи ќе одат на конкретни проекти во областа.

Како Altamiros, е incliurá во социјалните мрежи и на програмата “Взаемна помош” меѓу партнерите; па, Секој член, добиете голема полза.