Локалните Alhoma

alhoma-logoКомпанијата има дадено да Alhoma Altamiros заедници со помош на локална 300 м.

Ресторанот се наоѓа на улица Fuerteventura 15, Сан Себастијан де лос Рејес и ќе се користи како седиште Altamiros.

Alhoma заедници е компанија со долгогодишно искуство во целосна услуга училиште кантини и угостителство.

Од Altamiros искрено се заблагодарам на локалната Alhoma оваа огромна гест, која дава силна поддршка на активностите на невладините организации.